Uživajte u 30 dana besplatne uporabe!

Izvrsna kvaliteta zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P

10.8V 4400mAh Baterija IBM ThinkPad T41P

 • Šifra proizvodaHRB886
 • StanjePotpuno Novo, Zamjenska
 • Napon10.8V
 • Kapacitet4400mAh
 • Broj ćelija6 ćelija
 • TehnologijaLi-ion
 • BojaBlack
 • Dimenzije205.12x59.10x21.10mm (L x W x H)
 • DostupanNa lageru
 • Jamstvo30 dana povrat novca i jednogodišnje jamstvo

10.8V 6600mAh Baterija IBM ThinkPad T41P

 • Šifra proizvodaHRB887
 • StanjePotpuno Novo, Zamjenska
 • Napon10.8V
 • Kapacitet6600mAh
 • Broj ćelija9 ćelija
 • TehnologijaLi-ion
 • BojaBlack
 • Dimenzije225.70x80.21x20.30mm (L x W x H)
 • DostupanNa lageru
 • Jamstvo30 dana povrat novca i jednogodišnje jamstvo
Note : 10.8V and 11.1V are compatible, they are in common use.

Opis

Bolja kvaliteta, povoljnija cijena

Najbolja internetska trgovina u Hrvatskoj specijalizirana za baterije.Visokokvalitetne ćelije, dugotrajna izdržljivost
Baterija za prijenosna računala IBM ThinkPad T41P prihvaća nove uvezene stanice baterije, pouzdanu kvalitetu, izvrsne izvedbe kao i dulju uporabu. Pored toga, ljuska zamjenska baterija IBM ThinkPad T41P napravljena je strogo sukladno s izvornim oblikom baterije 1:1 uporabom legirani ekološki materijali ABS+PC otporne na temperaturu i trošenje kako bi savršeno odgovarala vašoj opremi i donijela vam savršeno iskustvo uporabe.

Najbolja internetska trgovina u Hrvatskoj specijalizirana za baterije.Autoritativan certifikat, više mira prigodom uporabe
laptopbaterija.hr razumije da je sigurnost baterije veoma važna. Čvrsto smo predani tomu da ne koristimo niže kvalitetne sirovine! Svaka zamjenska baterija IBM ThinkPad T41P strogo se ispituje stotine puta prije napuštanja tvornice kako bi se osigurali standardi visoke kvalitete. Mi strogo kontroliramo kvalitetu baterije, svaka baterija za laptop IBM ThinkPad T41P prošla je CE, UL, ROHS, ISO9001 i druge certifikate o državnoj sigurnosti. Ne samo da je 100% kompatibilna već ima i pametnu zaštitu od sigurnosnih problema kao što su pretjerano punjenje, pretjerano pražnjenje i pregrijavanje. Pored toga, naš tehnički tim će, također, ispitati napon i kapacitet baterije prije isporuke kako bi osigurao da baterija koju primite radi ispravno.

Najbolja internetska trgovina u Hrvatskoj specijalizirana za baterije.Izravna prodaja od proizvođača, pristupačne cijene
Mi radimo izravno s izvornim proizvođačem i svaka prodana baterija IBM ThinkPad T41P je nova baterija iz izvorne tvornice i nema korištenih ili pokvarenih proizvoda. Zamjenska baterija IBM ThinkPad T41P je pouzdana, te se čak i podudara s izvornim standardima kvalitete ili ih prekoračuje. Obećavamo da ćemo vam pružiti najnižu cijenu za baterija za laptop IBM ThinkPad T41P. S našim modelom za izravnu prodaju možete uštedjeti više i dobiti najpovoljnije. Prodate izravno od izvornog proizvođača, IBM ThinkPad T41P baterija s najnižom cijenom štedi vam vrijeme, napore i novac na zamjeni baterije. Naručite sada i produljite trajanje svom prijenosna računala kako bi ponovo učinkovito radilo.

Višestruke pametnih zaštita

 • ZAŠTITA OD KRATKOG SPOJAZAŠTITA OD KRATKOG SPOJA
 • ZAŠTITA OD PREPUNJENJAZAŠTITA OD PREPUNJENJA
 • ZAŠTITA VRIJEME PUNJENJAZAŠTITA VRIJEME PUNJENJA
 • ZAŠTITA OD ELEKTROMAGNETSKAZAŠTITA OD ELEKTROMAGNETSKA
 • ZAŠTITA OD PRETOKA STRUJEZAŠTITA OD PRETOKA STRUJE
 • ZAŠTITA ELEKTRIČNE SNAGEZAŠTITA ELEKTRIČNE SNAGE
 • ESD ZAŠTITAESD ZAŠTITA
 • ZAŠTITA RAZRED AZAŠTITA RAZRED A

Zašto odabrati nas?

Profesionalnost i osiguranje kvalitete
Odabir najboljih brendovaOdabir najboljih brendova

Kako bismo osigurali da vaša oprema uvijek ima najbolje izvedbe baterije mi usko surađujemo s poznatim proizvođačima stanica kako bismo odabrali samo najpouzdanije proizvođače brendova poput Sony, Panasonic, Samsung itd. Naši partneri su lideri u industriji s mnogo godina iskustva i tehničkim prednostima na polju proizvodnje stanica baterija. Ne samo da težimo izvrsnosti u polju odabira materijala već i strogo kontroliramo proizvodni postupak kako bismo osigurali da je svaka stanica pouzdana i ima izvrsne izvedbe.

Široka paleta proizvodaŠiroka paleta proizvoda

Kao hrvatska profesionalna prodavaonica baterija, predani smo tomu da vam pružimo sveobuhvatnu uslugu. Većinom prodajemo baterije za prijenosna računala i pokrivamo skoro sve modele notebook računala na tržištu. Pored toga, nudimo i baterije za usisavače, baterije za električne alate, baterije za zvučnike, baterije za satove, baterije za mobilne telefonei više. Bez obzira na to koju vrstu baterije trebate, mi imamo bogatu proizvodnu liniju koja ispunjava potrebe različitih uređaja.

Isporuka iz skladišta, brza dostavaIsporuka iz skladišta, brza dostava

Mi imamo lokalna skladišta ne samo u Hrvatskoj već i u Sloveniji, mađarskoj, Italiji, Njemačkoj, Francuskoj itd. Kada primimo vašu narudžbu mi ju odmah obrađujemo i isporučujemo izravno iz najbližeg skladišta. Ako stranica proizvoda pokazuje da ima dostupnih zaliha u lokalnom skladištu, dostava će trajati samo 3-5 dana.

Profesionalna postprodajna kvaliteta bez brige
12 mjeseci jamstva12 mjeseci jamstva

Kupite zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P i uživat ćete u jamstvu od 12 mjeseci! Ako naiđete na bilo kakve proizvodne probleme ili kvarove u materijalu u roku od godine dana od kupnje, laptopbaterija.hr dat će besplatno jamstvo i uslugu zamjene nakon pregleda od strane našeg odjela nakon prodaje.

30 dana besplatne uporabe30 dana besplatne uporabe

Ako imate bilo kakvih problema s izvedbom ili kvalitetom proizvoda u roku od 30 dana nakon kupnje, možete se prijaviti za bezuvjetan povrat novca. Pružit ćemo brzu i jednostavnu uslugu povrata novca.

Stručna podrškaStručna podrška

Naš tim sastoji se od stručnjaka za baterije, oni su uvijek na raspolaganju za odgovaranje na vaša pitanja i pružanje profesionalnih savjeta kako biste osigurali kupnju prave baterija IBM ThinkPad T41P.

Jednostavna narudžba, sigurno plaćanje
Jednostavna narudžbaJednostavna narudžba

Navigacija kroz internet stranicu laptopbaterija.hr je jasna a dizajn je jednostavan tako da ćete lako naći bateriju koju trebate. Predani smo tomu da našim kupcima pružimo pogodno iskustvo kupnje tako da naručivanje bez registriranja računa uvelike pojednostavljuje postupak kupnje.

Profesionalni dizajn pakiranjaProfesionalni dizajn pakiranja

Kako bismo osigurali da primate baterija za prijenosna računala IBM ThinkPad T41P u savršenom stanju mi prihvaćamo profesionalan dizajn za pakiranje tijekom procesa transporta baterije. Pored uporabe krutog kućišta i obloga s jastučićima kako bismo minimizirali utjecaj okoliša, koristimo i vodootporne materijale i brtve kako bi se baterija zaštitila od vlage.

Sigurna naplataSigurna naplata

Sigurnost kupnje je zajamčena! Naša internet stranica koristi kodiranje HTTPS za prijenos podataka i cijeli postupak kupnje jamči PayPal tako da kupujete bez brige. PayPal ima zaštitu od prijevare vodeću u industriji kako bi se dalo jače jamstvo za vašu sigurnost.

Pogledajte veću sliku

Zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P Zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P Zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P Zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P Zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P Zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P Zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P Zamjenska baterija za IBM ThinkPad T41PZamjenska baterija za IBM ThinkPad T41P

Načini Dostave

 1. Nakon što platite, mi ćemo organizirati pošiljku u roku od 24 sata radnim danima.
 2. Nakon što potvrdimo otpremu, poslat ćemo vam broj za praćenje putem potvrdnog e-maila.
 3. IBM ThinkPad T41P zamjenska baterija bit će smještena u dobro zapakiranu vrećicu protiv elektrostatičkog pražnjenja, obloženu pjenastom zaštitom i pakirana u kartonsku kutiju. Također će biti dodatno zapečaćena u plastičnu vrećicu prije slanja.

Načini plaćanja

Prihvaćamo sljedeće načine plaćanja
PayPalPodržavamo PayPal siguran način plaćanja.
Prihvaćamo plaćanje putem PayPal-a,bez potrebe za PayPal računom.PayPal je siguran i besplatan za kupce.
Kreditna karticaPodržavamo druge načine plaćanja kreditnom karticom.
VISA,MasterCard,Sjedinjene Države i Express,JCB,Diners Club,Maestro&Laser Card,itd.
Bankovni prijenosAko ne možete koristiti nijedan od navedenih načina plaćanja i ako je ukupni iznos vaše narudžbe veći od 300 eura,molimo kontaktirajte našu korisničku podršku kako biste dobili informacije o našem bankovnom računu i obavili plaćanje putem bankovnog transfera.
Bilješka

1. Ako odaberete PayPal Express Checkout(umjesto da ispunite adresu za dostavu na našoj web stranici pri izvršavanju narudžbe), molimo odaberite TOČNU adresu prilikom završetka narudžbe.

2. PayPal je isključivo odgovoran za vašu uplatu i nećete ostaviti nikakve financijske informacije na našoj web stranici. Slobodno kupite IBM ThinkPad T41P baterija povjerenjem od nas!

Pitanja i odgovori

Kako produžiti trajanje zamjenska baterija IBM ThinkPad T41P?
 • 1Izbjegavajte prekomjerno punjenje i pražnjenje: Nemojte dopustiti da baterija potpuno iscuri ili da ostane stalno punjena na 100%. Pokušajte održavati nivo baterije između 20% i 80%.
 • 2Izbjegavajte visoke i niske temperature: Baterija je osjetljiva na oštećenja u ekstremno visokim i niskim temperaturama. Pokušajte izbjegavati izlaganje prijenosnika dugotrajnim ekstremnim temperaturama.
 • 3Umjereno koristite način rada za štednju energije: Kad god nije potrebna visoka performansa, prebacite se na način rada koji štedi energiju kako biste produžili trajanje baterije.
 • 4Redovito kalibrirajte: kalibriranje baterije s vremena na vrijeme pomaže u održavanju točnog stanja napunjenosti baterije.
 • 5Isključite manje korištene uređaje: Povezivanje rijetko korištenih uređaja poput USB uređaja ili vanjskog diska troši baterijsku energiju.
 • 6Pohranite kada nije u upotrebi: Ako planirate ne koristiti bateriju za dulje vremensko razdoblje, najbolje je održavati njezin nivo energije na oko 50% i pohraniti je na suhom i prikladnoj temperaturi.
 • 7Redovito održavajte: Periodično provjeravajte čistoću priključaka baterije, očistite kontakte baterije i prijenosnika kako bi održali dobar spoj.
Neću sam zamijeniti svoju IBM ThinkPad T41P baterija, nudite li uslugu zamjene?

Nažalost, trenutno ne pružamo usluge zamjene baterija. Ako niste sigurni kako zamijeniti bateriju, možete kontaktirati naš tim za korisničku podršku kako biste dobili link za video upute o zamjeni baterije. Ako ste kupili bateriju koja se ugrađuje unutar uređaja, uz narudžbu ćemo vam poslati set alata za instalaciju. Ovi alati će vam olakšati proces zamjene baterije. Ako naiđete na bilo kakve probleme prilikom zamjene baterije, slobodno nas kontaktirajte. Tu smo da vam pružimo podršku i pomoć.

Kako odabrati pravu baterije za svoj uređaj?
 • 1Model uređaja: Pronađite model svog uređaja. Model uređaja obično se nalazi na stražnjoj strani ili tijelu uređaja.
 • 2Model baterije: Pronađite baterijski model sa originalne baterije. Model baterije obično sastoji se od brojeva ili kombinacije slova i brojeva, kao što je IBM ThinkPad T41P.
Je li ova baterija jednako dobra ili bolja od originalne IBM ThinkPad T41P baterija? Koliko sati trajanja pruža?

Naša baterija je dizajnirana da bude kompatibilna s IBM prijenosnicima i proizvedena je prema istim ili višim specifikacijama kao originalna baterija. Iako nije originalna verzija, koristimo visokokvalitetan dizajn baterije kako bismo osigurali pouzdanu izvedbu i trajnost. Što se tiče trajanja, stvarno trajanje baterije varira zbog različitih faktora, uključujući model vašeg prijenosnika, način korištenja i postavke napajanja. Općenito govoreći, različite specifikacije baterija imaju različita vremena pražnjenja prilikom potpune napunjenosti. Možete koristiti sljedeću tablicu kao smjernicu:

 • 12-ćelije, 3-ćelije, 4-ćelije: 2.0-2.5 sati
 • 26-ćelije, 8-ćelije: 2.5-4.0 sati
 • 39-ćelije, 12-ćelije: 4.0-5.5 sati
Brza isporuka

Dostava iz lokalnog skladišta

Jamstvo kvalitete

Bezbrižno jamstvo od godinu dana

Jamstvo zadovoljstva

24/7 Stručna podrška

KUPNJA BEZ RIZIKA

Mogućnost povratka u roku od 30 dana